Doe het! Referenties

Referenties

Wat zeggen anderen over
Doe Het! training?

De afgelopen periode heeft mijn groep de Doe Het! training gekregen van Ilse.
De kinderen kregen allerlei handvatten aangeboden waar ze mee aan de slag gingen. Naarmate de lessen vorderden zie je dat kinderen al geleidelijk aan stappen gaan maken.

Een paar voorbeelden:

  1. Hoe geef ik mijn grenzen aan en wat zijn eigenlijk mijn grenzen en hoe respecteer ik die van een ander.
  2. Wat helpt mij als ik iets spannend vind om te gaan doen, hoe ga ik dan staan en let ook goed op mijn ademhaling.

Wat superfijn dat mijn groep van jou deze lessen heeft gekregen. Dit zou ik elk kind graag willen meegeven!

Paula Gerritse | leerkracht groep 6

OBS Kortland

5/5

Ilse is een zeer prettige vrouw met veel kennis. Ze luistert goed naar de behoefte van de leerkracht en/of klas. Daarin kan ze ook tijdens de lessen schakelen.
Ilse is goed bereikbaar en denkt goed mee. Ze is flexibel en dat is heel prettig om mee samen te werken.
Natuurlijk gaf Ilse de training, maar als leerkracht kon ik naast haar gaan staan, zodat we samen de klas verder konden helpen.

Joska | leerkracht groep 6

Kindcentrum Juliana

5/5

Als bedrijfsleider van een manege voor mensen met een beperking zag ik mogelijkheden voor de jeugdruiters om een DOE HET workshop aan te bieden.

Het overleg met Ilse en de besprekingen vooraf waren erg prettig. Door alle persoonlijke ervaring van Ilse kan ze snel de situatie in kaart brengen en helder omschrijven waar de wens zit. Samen hebben we de dag doorgesproken en heeft ze een supergave workshop gegeven voor een aantal jeugdruiters.

Doordat de activiteiten ook buiten waren kon ik vanaf een afstand zien dat iedereen betrokken was bij de activiteiten en ook zichtbaar plezier had.

Ik zou een ieder die met kinderen en jeugd werkt deze DOE HET training aanbevelen!

Karoline Visser 

Bedrijfsleider BioManage

5/5

Ik vond het altijd heel leuk maar ook heel gezellig bij Ilse. We deden leuke opdrachten die mij heel goed geholpen hebben om meer zelfvertrouwen te krijgen. De tijd vloog altijd voorbij en het was heel leuk om met Ilse de opdrachten te doen. Ilse is heel rustig, lief en grappig. Ik ben heel blij dat ik hulp heb gekregen van haar.

Mats Kieft (14 jaar)

5/5

Ilse is een topper! Zij straalt heel veel rust, warmte en betrokkenheid uit. Wij zijn ontzettend trots op onze zoon: hij is gegroeid in zijn zelfvertrouwen en hij zit veel en veel beter in zijn vel! Dit alles mede dankzij Ilse!

 

Cindy Kieft

Moeder Mats

5/5
5/5