Doe het! Omdat je het kan.

Doe het! individuele inschrijving

Wil jij dat je kind op een leuke en interactieve manier aan zichzelf werkt?
Meld je dan aan voor de Doe het! Training!

Kinderen groeien op in een onzekere wereld, een prestatiegerichte maatschappij en met veel meer prikkels dan goed voor ze is. Sociale media leggen bij veel kinderen een extra druk. Helemaal niet gek dat veel kinderen een vol hoofd hebben., Ze moeten veel, geven snel op of gaan juist door en over hun grens heen. Keuzes maken is moeilijk. En soms is een teleurstelling of tegenslag het einde van de wereld zijn. Veel kinderen zijn bang om fouten te maken.
Ze denken vaak (onbewust); ik ben niet goed genoeg, ik kan het toch niet, ik hoor er niet bij, ik ben anders etc.

Sommige kinderen worden hierdoor (extreem) stil en onzichtbaar en gaan perfectionistisch hard werken. Andere overschreeuwen zichzelf, worden snel boos of hangen juist de clown uit.
Thuis kan dit zich uiten in verdriet of boze buien. Door zorgen, twijfels en slechter slapen worden de negatieve gedachten nog eens versterkt.

Dit kan ook anders…

Doe het!  laat kinderen weer sterker staan. In een veilige omgeving waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Door middel van eenvoudige en leuke oefeningen laat ik kinderen voelen en begrijpen wat er van binnen gebeurt. Op een speelse en actieve manier komen ze letterlijk in beweging.

Met Doe Het! leert je kind ontdekken:

Zacht’ kwaliteiten zoals:

Krachtige’ kwaliteiten, zoals:

Met Doe het! Training kom je in beweging om zowel zacht als stevig in het leven te staan.

Voor wie is deze Doe het! training?

Doe Het! weerbaarheidstrainingen zijn geschikt voor iedereen die beter voor zichzelf op wil leren komen en meer vertrouwen in zichzelf wil hebben. Of als je het lastig vindt om met iemand een gesprek te beginnen, als je gepest wordt en daar last van hebt, niet lekker in je vel zit, je moeilijk kunt beheersen of beter wilt leren concentreren. 

Deze training is individueel.

Investering in je kind?

De investering in je kind is € xxx. De training bestaat uit 8 trainingsbijeenkomsten van 60 minuten.

Wanneer?

Startdata is in overleg, maar kan meestal binnen 2 weken.

Aanmelden of wil je meer weten?

Wil je je kind bij ons aanmelden voor de Doe het! training of heb je vragen? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.